De Algarve
Om half 9 ben ik klaar wakker. Frank ligt nog heerlijk in dromenland. Hij maakt natuurlijk gebruik van dat extra uurtje van gisteren. Ik ga er alvast maar uit om lekker te gaan douchen. De ruimte is echter voor gezamenlijk gebruik en de douches worden gescheiden door een niet heel fris gordijntje. Het gebouwtje kan op slot, dit is natuurlijk niet de bedoeling maar deugniet Mea doet het toch. Dit wordt niet geheel op prijs gesteld door een andere campinggast, een dame van Scandinavische komaf. We krijgen wat bonje. Maar ik heb toch lekker ff alleen kunnen douchen 😉.
Het is weer een prachtige dag. Blauwe lucht, 20°C. We ontbijten heerlijk in het zonnetje, daarna is het tijd om de boel weer in te pakken en op weg te gaan naar Praia da Marinha (praia = strand). Vanaf daar gaan we een mooie wandeling maken (Seven Hanging Valleys Trail Algarve) langs de kust met uitzicht op de mooie rotsformaties (https://rb.gy/a1u6np).
Het beginstuk is wel erg druk met toeristen. Japanners - daar zijn ze weer - sommigen zelfs op slippertjes maar zij lopen alleen het eerste deel. Die hards zoals wij gaan natuurlijk voor de hele route. Die is echt prachtig. We hebben mooi zicht op de roodgele kust met de vele verschillende rotsformaties en het contrast met de blauwe zee is erg mooi. Het is flink klimmen en klauteren maar na 2,5 uur komen we aan bij het eindpunt. Er zijn mensen die de route dan ook teruglopen, maar dat is zelfs voor ons een beetje te gek. We nemen lekker een taxi terug naar onze camper. Vandaar rijden we door naar onze volgende camping nabij Lagos.
Vanavond pakken we de fiets naar Lagos om lekker een hapje te gaan eten. De (elektrische!) fietsen zijn achterop de camper achtergebleven. Die kunnen we mooi gebruiken. Marcel en Odette weten ervan.
En morgen….. Morgen doen we misschien wel lekker niks.
Einde van dag 8.

Vond je t leuk Frank, op een knol en dan vooral met dat zweepje in weer 😉🫣?